Bemutatkozás

Küldetésünk

hangár fotóA Baranyai Mérnökiroda megalakításakor, 1994-ben azt az üzleti célt tűztük magunk elé, hogy a haszonjármű-felépítmények tervezésében és gyártásában saját szaktudásunkra és tapasztalatunkra támaszkodva új minőséget teremtünk, és induló vállalkozásként megvetjük a lábunkat ezen a piacon – úgy, hogy négy munkatársunk számára biztos megélhetést nyújtsunk. Visszatekintve erre az időszakra azt gondoljuk ez nem is volt kevés. Irigylésre méltó önbizalmunk szerencsénkre néhány kedvező piaci trenddel találkozott.

A minőség kifizetődő

A kezdetei kis gyártási darabszám időt és energiát hagyott számunkra egyedi műszaki tervek készítésére, a gyártástechnológia tökéletesítésére és a színvonalas kivitelezésre, vagyis mindazon értékek megtartására, amit magunkénak vallottunk.

Megrendelőink hamar elismerték az átlagot meghaladó minőségű felépítmények előnyeit, tapasztalhatták egyedi igényeik rugalmas kezelését és kellemesen csalódtak az akkoriban még kevéssé jellemző magas színvonalú ügyfélszolgálatban. Mindez ügyfélkörünk folyamatos bővülését eredményezte. Így lett a Baranyai Mérnökiroda története sikertörténet.

Cégünkről

A gyártás, javítás és egyedi tervezés szakmai irányítását, valamint a felépítményeink folyamatos tovább fejlesztését egy komoly szakmai múlttal rendelkező 6 fős mérnök gárda végzi. Cégünk Budapest közvetlen szomszédságában Vecsésen található egy 3 ha–os ipari területen. Telephelyünkön a megnövekedett gyártási kapacitás minden tárgyi és technikai feltétele adott, igy éves szinten 1 500 – 2 000 db új felépítmény gyártására tudunk vállalkozni.

Cégünk MSZ EN ISO 9001:2000 minősítéssel rendelkezik.

Fejlődés a végletekig

Társaságunk ma hatvankét munkatársat foglalkoztató középvállalat. A kontinens minden pontjáról érkező megrendeléseknek köszönhetően a Ferihegyi repülőtér szomszédságában található háromhektáros üzemterületünket évente több mint 1500 új haszonjármű felépítmény hagyja el.
Leginkább mégis arra vagyunk büszkék, hogy a dinamikus növekedés mellett is sikerült megőriznünk régi értékeinket.

Innováció

Újításaink, műszaki megoldásaink, a gyártás minősége előremutató, ami garanciát jelent az Önök elvárásainak megfelelő termékek készítésére is. A termékeink, és a gyártástechnológia tökéletesítésén ötfős magasan képzett mérnöki gárda dolgozik – szem előtt tartva a kor aktuális technikai és esztétikai követelményeit, ill. megrendelőink egyedi igényeit.